1. Home
  2. Práce s projekty
  3. Archivovaný projekt

Archivovaný projekt

  • Archivovaný projekt se nezapočítává do limitu projektů a můžeš jich mít kolik chceš.
  • Vlastní archivovaný projekt můžeš kdykoliv probudit a zase na něm začít pracovat.
  • V archivovaném projektu nemůžeš přidávat úkoly, komentovat, ani editovat poznámky. Prostě spí a čeká, až ho zase obnovíš k životu.
  • K archivovanému projektu má přístup kapitán a všichni uživatelé, kteří byli k projektu přizváni.

Jak projekt archivovat

Můžeš archivovat pouze své vlastní projekty nebo projekty, u kterých máš přiřazenou roli Správce. A to buď na stránce Všechny projekty pomocí kontextového menu v pravé části na řádku projektu:

Archivovat projekt z kontextového menu na Všechny projekty.

nebo na detailu projektu vpravo nahoře:

Archivovat projekt na detailu projektu.

Jak projekt obnovit zpět

Vlastní projekt můžeš obnovit na stránce Všechny projekty pomocí kontextového menu v pravé části na řádku projektu:

Obnovit projekt z kontextového menu na Všechny projekty.

nebo na detailu projektu ve žluté lince:

Obnovit projekt na detailu projektu.

Odebrání z archivovaného projektu

Archivovaný projekt, k němuž jsi byl přizván, nemůžeš sám obnovit. Můžeš ale sám sebe z takového projektu odebrat. To zvládneš na stránce Všechny projekty skrz trojtečkové menu v pravé části řádku projektu.

Tady odebereš sám sebe z archivovaného projektu.
Tady odebereš sám sebe z archivovaného projektu.

Případně se můžeš odebrat i na detailu samotného projektu proklikem na žlutém řádku.

Z archivovaného projektu se odebereš i takto.
Z archivovaného projektu se odebereš i takto.

Proč projekt archivovat

Pro lepší přehlednost ve Freelu je dobré neaktivní projekty archivovat.

Updated on 9.9.2022

Was this article helpful?